Одржани настани

 

Роденден на АТЛЕТ - ЃорЃи Сурловски • Скопје 2007

10 декември 2007 г.

А1-ТВ • Рано.Ден... • Македонија 2007 10 декември 2007 г.

Мојата голема победа - со ПолиоПлус • Скопје 2007

3 декември 2007 г.

3 ДЕКЕМВРИ - Светски ден на хендикеп • Македонија 2007 30.11 - 3.12.2007 г.

IV Национален кошаркарски турнир • Велес 2007

1 декември 2007 г.

Семинар за волонтери - НКТ 2007 • Велес 2007 24-25 април 2007 г.

Трибина - моделот на СО Македонија • Велес 2007

9 ноември 2007 г.

А1-ТВ • Рано.Ден... • Македонија 2007 12 ноември 2007 г.

Свеченост - „Димитар Миладинов“ • Скопје 2007

9 ноември 2007 г.

Протокол за соработка - Јуниор МИНИБАСКЕТ • Скопје 2007 9 ноември 2007 г.

Ревијални натпревари - „Димитар Миладинов“ • Скопје 2007

8 ноември 2007 г.

Семинар за стручни работници  • Штип 2007 24-25 април 2007 г.

Хуманитарен турнир • Прилеп 2007

3 - 6 март 2007 г.

Регионален турнир • „Ѓорче Петров“ - Скопје 2007 јан. - февр. 2007 г.

Регионален турнир • Велес 2007

18 мај 2007 г.

Прво кошаркарско првенство на Балканот • Сараево 2007 24-25 април 2007 г.

Трети Национални Летни Игри • Дојран 2007

3 - 6 март 2007 г.

Донаторска Акција • ТЦ „РАМСТОР“ 2007 јан. - февр. 2007 г.

Петти Национален Фудбалски Турнир • Валандово 2007

18 мај 2007 г.

• Школа за тренери • Негорци 2007 24-25 април 2007 г.

Втори Национални Зимски Игри • Крушево 2007

3 - 6 март 2007 г.

Донаторска Акција • ТЦ „РАМСТОР“ 2007 јан. - февр. 2007 г.

Хуманитарна изложба на Миро Масин • ТЦ „РАМСТОР“

февруари 2007 г.

Божиќен концерт „Пријателите на СО Македонија“ декември 2006 г.

Европска Кошаркарска Недела • Кавадарци 2006

ноем.-дек. 2006 г.

Донаторска Акција • ТЦ „РАМСТОР“ 2006 септ.-дек. 2006 г.

Медиумска кампања • Македонија

лето-есен 2006 г.

Први Национални Специјални Олимписки Игри • Пирот, Србија јуни 2006 г.

Дипломатско-Хуманитарен турнирСкопје 2006

јуни 2006 г.

Редовно Годишно Собрание на СОМ • Скопје 2006   јуни 2006 г.

Г-дин Бранко Црвенковски • Претседател на Р. Македонија

мај 2006 г.

Г-дин Љупчо Јордановски • Претседател на Собрание на РМ

мај 2006 г.

Младински Парламент на Македонија • Скопје 2006

мај 2006 г.

А1-ТВ отпочнувања на Медиумска кампања • РАНО.ДЕН...

март-мај 2006 г.

Ревијални натпревари • Македонија 2006

март-јуни 2006 г.

Европска фудбалска недела • Прилеп 2006

март-мај 2006 г.

Lions Clubs International - President Cusiak • Скопје 2006

април 2006 г.

Медиумска кампања Together for Youth 2006

март-април-мај 2006 г.

Протокол за соработка со Lions Zone Macedonia Скопје 2006

март 2006 г.

Семинари за ВОЛОНТЕРИ и ТРЕНЕРИ • Скопје/Македонија 2006

март-април 2006 г.

Креативни работилници • Скопје 2006

јан. – фев. 2006 г.

Новогодишен Божиќен Караван • Македонија 2005

декември 2005 г.

Фудбалски турнир „Спортско Радио • Скопје 2005

ноем. - дек. 2005 г.

Втор Национален Кошаркарски Турнир • Неготино 2005

ноември 2005 г.

ALP's - Семинар за Алети • Битола, Пелистер 2005

октомври 2005 г.

Европска кошаркарска недела • Македонија 2005

сеп. - дек. 2005 г.

Кошарка: Македонија-Австрија • Скопје 2005

24 септември 2005 г.

Европско првенство во кошарка • Белград 2005

септември 2005 г.

Европски атлетски митинг 2005 • Оломоуц, Чешка

август 2005 г.

Втори Национални Специјални Олимписки Летни Игри

5 - 8 јули 2005 г.

Дипломатско-Хуманитарен турнир • Скопје 2005

јуни 2005 г.

Атлетско фудбалски митинг • Велес 2005

мај 2005 г.

Европска фудбалска недела • Битола 2005

април 2005 г.

Едукација - часови по Англиски јазик • Скопје 2005

фев. - мај 2005 г.

Healthy Athletes“ - Медицински прегледи • Скопје 2005

фев. - апр. 2005 г.

Обука и ревијални натпревари • „Тоа Сум Јас“

јан - фев 2005 г.

Новогодишен Божиќен Караван • Македонија 2005

дек 2004 - јан 2005 г.

Втори денови на СОМ • Македонија

декември 2004 г.

Европска недела во кошарка • Скопје 2004

декември 2004 г.

Светски ден на хендикепираните лица • Демир Капија 2004   

4 декември 2004 г.

Меѓународен турнир во фудбал Анталија, Турција

октомври 2004 г.

Фудбалски турнир „МОБИМАК“ • Скопје 2004   

октомври 2004 г.

Први национални летни игри на СОМ Струга 2004

јуни  2004 г.

Европско првенство во фудбал Луксембург 2004

мај 2004 г.

Игри “Образование преку спорт” на СО Грција Родос

мај 2004 г.

Редовно Годишно Собрание на СОМ Скопје

25 мај 2004 г.

Фудбалски турнир Белград 2004

мај 2004 г.

Европска недела во фудбалот • Македонија 2004

мај 2004 г.

„Игри на Пријателство“ на Југоисточна Европа • СО БиХ

април 2004 г.

Први Национални Зимски Игри на СОМ Попова Шапка

февруари 2004 г.

Први денови на СО Македонија • Скопје/Македонија

25 - 26 декември 2003 г.

Летни светски олимписки игри на СО Даблин, Ирска

јуни 2003 г.

Европска недела во фудбалот • Скопје/Штип 2003

април 2003 г.

 

 

2007

2006

 

2005

 

2004

 

2003

 

   

  Специјална Олимпијада Македонија © Сите права се задражани 2006.