Страницата е во изработка

   (Свечено отварање на Спортскиот центар „ЈУНИОР“ - Охридска банка • 9-11-2007 г.)

 

 


 

 

.:: ПОСЕТЕТЕ НЕ ПОВТОРНО ::.

       

 

 

< претходен настан  |  галерија  |  нареден настан >

   

  Специјална Олимпијада Македонија © Сите права се задражани 2006.