Фудбалски турнир - Белград

   (мај 2004 г.)

 

 

      Исто така, во рамките на Европската недела во фудбал-2004, наша делегација (фудбалска репрезентација) составена од членови од различни клубови од целата Република, учествуваше и на големиот турнир во фудбал организиран од страна на СО Србија и Црна Гора. Во својата дивизија нашата комбинирана селекција освои вреден медал. 

 

 

< претходен настан  |  галерија  |  нареден настан >

   

  Специјална Олимпијада Македонија © Сите права се задражани 2006.